Είσοδος / ΕγγραφήΑγαπημένα

LILIAN MANOLAKAKI/ LM ARTIST

Καλλιτέχνης (Ζωγραφική, Γλυπτική) 

lilian manolakakiΓεννήθηκα Ελλάδα στο φως και στο χρώμα στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια ζω Κρήτη, στον ουρανό και στην θάλασσα, όπου εργάζομαι και διατηρώ μια γκαλερί με έργα μου πίνακες, εικαστικά δώρα,κόσμημα χειρός.

Μαθήτρια του Γιάννη Τσαρούχη και με ημιτελή την "Καλών Τεχνών", επίσης μαθήτευσα σε ελεύθερα καλλιτεχνικά εργαστήρια ζωγραφικής & γλυπτικής Ελλάδα και εξωτερικό Έχω δημιουργήσει σκηνικά σε θεατρικά έργα, ασχολούμαι με διαμορφώσεις-διακόσμηση εσωτερικών χώρων σε καταστήματα & οικίες Δραστηριοποιούμαι επίσης σε ψηφιδωτά μικροαντικείμενα & μικρογλυπτά. Ασχολούμαι με την ζωγραφική και την νεοκλασική αγιογραφία Έχω δημιουργήσει 14 ατομικές εκθέσεις και 5 ομαδικές σε Ελλάδα & εξωτερικό.Τα τελευταία 5 χρόνια ζω και εργάζομαι στην Κρήτη όπου είμαι και μέλος του Επιμελητηρίου, αναγνωρισμένη σε χειροποίητα αντικείμενα.
Έργα μου βρίσκονται σε Ελλάδα και εξωτερικό, Τσεχία,Αίγυπτο,Ν. Υόρκη, Γαλλία, Ολλανδία, Κύπρο κ.α. απο ατομικές και ομαδικές εκθέσεις.

Στην ιστοσελίδα μου θα βρείτε εικαστικές δημιουργίες αποκλειστικά απο την ίδια και αυθεντικά έργα τέχνης, την καλύτερη επιλογή για την ανανέωση του χώρου σας.

Τα έργα είναι ολα ενυπόγραφα, μοναδικά και χειροποίητα καλύπτουν μια ευρεία γκάμα σύγχρονων αναγκών, διακοσμητικά & χρηστικά δώρα, κόσμημα, επίσης σε επιχειρηματικό δώρο σε προσιτές τιμές.

Μια νέα οικονομικότερη ενότητα απο αντίγραφα έργων & αφίσες/posters.

GALLERY

GALLERY

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ

ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΕΡΓΩΝ

ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΕΡΓΩΝ

ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διαμορφώσεις εσωτερικών χώρων κατοικιών. καταστημάτων, μικροέπιπλα πίνακες διακοσμητικά επί παραγγελία.

Εικαστικές παρεμβάσεις με ψηφίδες και πολλά διαφορετικά υλικά, ανάλογα τις ανάγκες σας.

Πρόκειται για εικαστικές δημιουργίες, αυθεντικούς πίνακες, μεταξοτυπίες, μικρογλυπτά,  και διάφορα είδη διακοσμητικά ή χρηστικά.

Αποτελούν την καλύτερη επιλογή για την ανανέωση του χώρου σας.

Εικαστικές Υπηρεσίες

Επιλέξτε από τη μεγάλη ποικιλία της Gallery και χαρίστε ένα αντικείμενο τέχνης στην οικογένεια σας, σε φίλους, πελάτες και συνεργάτες.

Ανοίξτε λίστα Γάμου με αυθεντικά αντικείμενα τέχνης σε προνομιακές τιμές.


Προτάσεις και ειδικές παραγγελίες σε θέματα και διαστάσεις της αρεσκίας σας σε πίνακες και κατασκευές ξενοδοχείων, καταστημάτων και οικιών.

Χονδρική σε είδη δώρων και κοσμήματα. Ρωτήστε μας τι σας ενδιαφέρει.


ΔΩΡΑ ΕΟΡΤΩΝ

ΔΩΡΑ ΕΟΡΤΩΝ

ΚΟΣΜΗΜΑ/ΜΟΔΑ

ΚΟΣΜΗΜΑ/ΜΟΔΑ

ΚΡΗΤΗ

ΚΡΗΤΗ

Επικοινωνία

logo black red
Λίλιαν Μανωλακάκη
2831050361 - 6939455870
info@lmartist.gr 

e bannerespa728X90

Ακολουθήστε μας

Facebookinstagram

 

 

Δεχόμαστε κάρτες & Paypal

Πληρωμές με κάρτες και Paypal

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD hostplus 35